Zkušený rozhlasový moderátor a publicista se na své hosty vždy pečlivě připravuje, přesto ho prý vždy něčím překvapí. „Všichni hosté, kteří Klapodem prošli, jsou zároveň skvělou inspirací. Některé si pak zvu i na rozhovory k sobě do Českého rozhlasu,“ prozradil.

Kromě zmíněných nových vydání podcastu neopomeňte ani archiv s loňskými dvanácti respondenty. Obsazení bylo pestré: dabérka a herečka Ilona Svobodová, šéf kladenské atletiky Jiří Klesnil, africký farář působící na Kladně Leonardo Teca, písničkář a spisovatel Josef Fousek, šéf kladenského volejbalového klubu Milan Fortuník, fotbalista a komentátor Zdeněk Folprecht, historička Gabriela Havlůjová, herec Jan Révai, hokejista Tomáš Plekanec, legenda bojových sportů Hakim Majer, jednatel kladenského divadla a herec Jan Krafka i zpěvák Raego.

Každý z těchto rozhovorů pro mě byl něčím zajímavý a něco mi přinesl do života. Pokud bych měl uvést nějaký konkrétní, rád vzpomínám na ten s Leonardo Tecou. Byla to taková exotika, povídat si s knězem původem z Angoly. Šlo o poutavé vyprávění a Leonardo byl velice otevřený,“ říká Vladimír Kroc.

Všechny díly kladenského podcastu „KLAPOD“ můžete nadále poslouchat na webu klapod.cz, ale i na YouTube kanálu města Kladna a na dalších podcastových platformách Spotify, Apple Podcasts, Google podcasty či SoundCloud.